Szállítás és garancia

A megrendelt termék házhoz szállítása

Az utánvéttel megrendelt terméket a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla elektronikusan kerül kiállításra és a megrendeléssel kerül kiküldésre. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelet sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni.

Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük Önnek.

Előre fizetés esetén a megrendelés összegének számlánkra történő beérkezése után kerül sor az áru feladása.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Amennyiben valamilyen okból a megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban, valamint értesítőt hagy a helyszínen a telefonszám feltüntetésével, hogy a későbbi kézbesítés megbeszélhető legyen. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Amennyiben a csomag kiszállítását konkrét időpontban szeretné, ezt egyéni feltételekkel a futárszolgálat teljesíteni képes. Kérjük, jelezze ezen igényét a megrendelés megjegyzés rovatában.

Házhoz szállítás díjszabása

  • A megrendelt termékek házhoz szállításának a díja 1490 Ft. A szállítási díjon felül csomagolási díjat nem számolunk fel.
  • Szállítási díjaink Magyarország egész területére vonatkoznak. Utánvétes megrendelés esetén 490 Ft utánvételi díjat számolunk fel.

Garancia

Minden termékünk el van látva fogyaszthatósági határidővel, mely időpontig cégünk jótállást vállal. A fogyaszthatósági határidő a termék csomagolásán található.

Viszonteladók

Kedves Érdeklődő!

Tea nagykereskedésünk viszonteladóinknak további kedvezményt nyújt. Amennyiben teázót, teakereskedést működtet, vagy vendéglőjében minőségi teát szolgál fel vendégeinek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Közösségi szavazás
Milyen teát fogyaszt legszívesebben?
Ingyenes szállítás
40.000 Ft feletti rendelés esetén