Szállítási és fizetési információ

SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

 

Megrendelését az ExpressOne Kft. futárszolgálat kézbesíti, a fuvarozás díja 1790 Ft.

Utánvétes megrendelés esetén a GLS utánvételi díjat számol fel, ennek összege 590 Ft.

Előre fizetés esetén a megrendelés összegének számlánkra történő beérkezése után kerül sor az áru feladása.

Megrendelőinket minden esetben e-mailben tájékoztatjuk a csomag feladásáról. E-mailünk a csomagkövető kód mellett tartamaz egy közvetlen, a futárszolgálat honlapjára mutató linket is, mellyel könnyen megnézheti a csomag státuszát, aktuális helyzetét.

 

Házhozszállítás

A futárszolgálat munkatársa a rendelésben megadott szállítási címre kézbesíti a csomagot munkanapokon 8.00 – 18.00 óra között.

Amennyiben valamilyen okból a megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban, valamint értesítőt hagy a helyszínen a telefonszám feltüntetésével, hogy a későbbi kézbesítés megbeszélhető legyen. A másodszori kézbesítés ebben az esetben ingyenes.

Szállítás csomagpontba

A fuvarozó az alábbi csomagpontokba szállít csomagot: Csomagpontok listája.


FIZETÉSI MÓDOK


Megrendelése során az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

Utánvét: a megrendelés összegét a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetnie a csomag átvételekor. Az utánvét díja 590 Ft.

Előre utalás: a megrendelés összegét előre utalással egyenlítheti ki. Megrendelését automatikusan e-mailen keresztül azonnal visszaigazoljuk, e-mailünk tartalmazza számlaszámunkat, valamint a kedvezményezett cég nevét, címét. Az utalás megjegyzés rovatába legyen szíves feltüntetni a megrendelés számát. Az előre utalás díjmentes.

Online bankkártyával: MÉG NEM AKTÍV - ebben az esetben online, bankkártyával fizetheti a megrendelés feladásakor.